Sarah Mei Herman en Milan Gies begeleiden bij Studio 307 een collectief fotografen bij hun langlopende projecten en bij het maken van gezamenlijke tentoonstellingen.
Sarah Mei Herman is een Nederlandse kunstenaar en fotograaf. Ze studeerde fotografie aan de KABK in Den Haag, waar ze in 2005 haar BA behaalde. In 2010 voltooide ze haar Master in Fotografie aan The Royal College of Art in Londen. Herman ontving verschillende beurzen van het Mondriaan Fonds, het Prins Bernard Cultuurfonds en het Amsterdams Fonds voor de Kunst. Haar werk was internationaal te zien, en is opgenomen in verschillende kunstcollecties Ook won ze de Rabobank Dutch National Portrait Prize 2018. Herman onderzoekt relaties en intimiteit tussen mensen. De nabijheid tussen hen of wat hen onderscheidt, en de noodzaak van fysieke nabijheid tot anderen. Ze richt zich vaak op de intimiteit binnen het gezin, met een bijzondere interesse in broer of zus relaties, die mede voortkomt uit het feit dat ze opgroeide zonder. Terugkerende thema’s in haar werk zijn de overgangen en voortdurende veranderingen die jongeren doormaken op hun weg naar volwassenheid; aangetrokken door de intensiteit, kwetsbaarheid en soms eenzaamheid van deze stadia. Een al even terugkerend thema is het grijze gebied tussen vriendschap en liefde, en de ambiguïteit van relaties in bepaalde levensfasen. Ze werkt voornamelijk aan lopende projecten waarbij ze gedurende vele jaren dezelfde onderwerpen fotografeert. Voor meer informatie zie: https://www.sarahmeiherman.nl.
Milan Gies is een Nederlandse kunstenaar en fotograaf, afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam. Sindsdien werkt hij als autonoom beeldend kunstenaar/fotograaf en zijn werk is te zien geweest in Nederland en buitenland op festivals en in musea, ook is zijn werk opgenomen in meerdere collecties.
Het werk van Milan Gies bestaat voornamelijk uit portretstudies en sculpturale studies. Hij is gefascineerd door ‘het verhalende lichaam’, de manier waarop ervaringen, pijn en complexiteit hun sporen nalaten. Hij werkt vaak langere tijd met zijn geportretteerden, waardoor hij een vertrouwensband opbouwt en zo letterlijk en figuurlijk dichterbij mag komen. In zijn werk is altijd een autobiografisch element aanwezig; zijn eigen ervaringen met menselijke kwetsbaarheid komen op symbolische wijze terug in de vallende bewegingen en houdingen die veel van zijn portretten kenmerken. Ook heeft hij bij zijn onderwerpkeuze een voorkeur voor mensen die om wat voor reden dan ook niet goed kunnen meekomen in onze prestatiemaatschappij of zich buitenstaanders voelen.
Naast zijn werk als beeldend kunstenaar heeft hij jarenlang gewerkt als docent aan de Fotoacademie en een jaar aan de Koninklijke Academie voor de Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag. Daarnaast heeft hij  altijd lesgegeven in zijn eigen Studio 307. In de afgelopen jaren zijn zijn leswerkzaamheden in Studio 307 uitgebreid en uitgegroeid tot een kleine academie. Zijn stijl van lesgeven kenmerkt zich door een directe, persoonlijke aanpak, waarbij de inhoud leidend is maar ook aandacht wordt besteed aan techniek, edit en presentatie. Voor meer informatie over hem en zijn werk zie: http://www.milangies.com. 
 
foto: Sarah Mei Herman
foto: Milan Gies